top of page

TILLVÄXT OCH ÖKAD OMSÄTTNING

Efter att vi förstått hur just ni arbetar och verkar på marknaden, har vi kunskap om hur ni kan växa och ta nya andelar. Er utmaning kan vara att ni står still eller backar och det är här vi ser vilka åtgärder som krävs för att ni ska ta fart igen. De vanligast förekomna problemen vi ser är i ledarskapet, att marknaden stagnerat, att motivationen och arbetslusten är låg, enskilda individer som inte förstått sitt bidragande i verksamheten. Vår insats är att med regelbundna insatser förändra tankar och beteenden så de blir vinnande. På försäljningssidan har vi ett batteri med aktiviteter och åtgärder att bidra med och på individ och grupp finns det både utbildningar, workshops och coaching.

 

LEDARSKAPSUTBILDNINGAR

Vi kan själva och tillsammans med partners erbjuda ledarskapsutbildningar från grundläggande ledarskap, UGL, coachande ledarskap och Situationsanpassat ledarskap. Fördelen med att arbeta genom Strid & Co är att vi därmed håller ordning på den röda tråden i denna process som det handlar om.

SÄLJUTBILDNINGAR

Strid & Co kundanpassar säljutbildningar utifrån vart ni ska med er försäljning. Ska ni addera B2B från att tidigare erbjudit B2C? Ska ni gå från att sälja lokalt till att sälja i hela Sverige? Är norden ert nästa steg? Vi klarar att erbjuda utbildningar från 4 medarbetar upp till större omfattande program över längre tid.

Carsystem AB i Huddinge är ett exempel på företag där Strid & Co hjälper till med en generationsväxling. Några frågor och utmaningar har varit:

  • Klarar personalen och barnen att ta över verksamheten?

  • Vilka roller behövs nu och längre fram?

  • Aktiefördelning och värdering

  • I vilka steg ska allt ske?

  • Strid & Co kan lösa de flesta av de frågor och utmaningar som finns genom egen kompetens och den kompetens som finns i nätverket runtomkring Strid & Co. De perspektiv vi håller oss till är bolagets, ägarens och respektive individs perspektiv. Står ni inför en generationsväxling så ta gärna kontakt, vi är mycket bra på hantera detta utifrån ett professionellt och individuellt perspektiv.

GENERATIONSVÄXLING

FÖRETAGSUTVECKLING

Strid & Co hjälper företag att utveckla företaget till nästa steg och nivå.

bottom of page